Møt våre ansatte

Vi er engasjert i din helse! Å ta seg tid til deg, lytte og stille spørsmål er essensielt i vår hverdag.

Solvår Voll

Fysioterapeut

Solvår er autorisert fysioterapeut og medlem i Norsk Fysioterapeutforbund (NFF). Hun har bachelor i fysioterapi fra Saxion University of Applied Sciences i Nederland. Hun har også tatt årsstudium i idrett på Universitetet i Stavanger og grunnleggende ernæring på Oslo Nye Høyskole. I tillegg tar hun en mastergrad på deltid i nevrologisk fysioterapi på Universitetet i Tromsø.

 

Solvår har vært innom både kommunal og privat fysioterapitjeneste, og jobbet både med barn, voksne og eldre. Hun har erfaring innenfor rehabilitering/opptrening og forebygging både individuelt og i grupper. Generelt er interessen for fysioterapifaget stor, men hun brenner ekstra for treningsdelen både ifht. opptrening og forebyggende.

Nina Søndenå

Kiropraktor

Kiropraktor Nina Søndenå er offentlig godkjent kiropraktor og medlem av Norsk Kiropraktorforening (NKF). Nina har tatt sin mastergrad i kiropraktikk ved Anglo- European College of Chiropractic i Bournemouth, England. Nina graduerte i 2010.

Nina tok sin turnustjeneste på Deltaklinikken i Tananger, men har siden 2012 jobbet ved Raft klinikken på fulltid. Hun har spesiell interesse for pasienter med svimmelhet og nakkeproblematikk, men behandler og pasienter i alle aldersgrupper

Erik Frafjord

Kiropraktor

Erik har opparbeidet seg variert klinisk erfaring, men har spesielt interesse for håndtering av nakke- og ryggplager, hodepine og idrettsrelaterte skader i alle kroppsregioner. Han liker diagnostiske utfordringer, er opptatt av godt samarbeid med annet helsepersonell og at pasienten føler seg godt ivaretatt gjennom behandlingsforløpet.

Kiropraktor Erik Frafjord er offentlig godkjent kiropraktor og medlem av Norsk Kiropraktorforening (NKF). Han ble uteksaminert med mastergrad fra Syddansk Universitet i Odense i 2016. Ved siden av å arbeide i klinikk gjennom flere år i Danmark og Norge, har Erik drevet med forskning innenfor muskel- og skjelettproblemer hos personer med diabetes og har bidratt til utgivelser av vitenskapelige artikler i internasjonale tidsskrifter. Han er i dag ansvarlig for fysikalsk oppfølgning av Randaberg IL sine fotballspillere på seniornivå.

Kine Larsen

Fysioterapeut (med driftstilskudd)

Kine Larsen er offentlig godkjent fysioterapeut og medlem i norsk fysioterapiforbund (NFF). Hun har bachelorgrad i fysioterapi fra University of Teesside, Middlesborugh, England fra 2000.

Kine har en lang og bred arbeidserfaring fra både primær- og spesialisthelsetjenesten, og har driftsavtale med Randaberg kommune. Kine har videreutdanning innen rehabilitering, komplett fysikalsk lymfødembehandling/onkologi og nevrologi

Vegard Eltervåg

Fysioterapeut

Vegard Eltervåg er utdannet fysioterapeut fra Manchester. Etter endt utdannelse jobbet han som fysisk trener/fysioterapeut for Egersund IK sitt A-lag i 1år. Han har også jobbet som fysioterapeut for Randaberg fotball sitt herre og damelag.
 
Nå jobber han som barnefysioterapeut på dagtid i Stavanger kommune og på ettermiddag og kvelder her på Raft-klinikken. Altså ett arbeidsjern uten like. 
Vegard brenner ekstra mye for skadeforebygging og «prehab», men tar imot pasienter med alle problemstillinger, fra ung til godt voksen.
 
I tillegg til bachelor i fysioterapi har Vegard også en bachelor i idrett, som han drar nytte av i sin praksis som fysioterapeut.
Rull til toppen