Møt våre ansatte

Vi er engasjert i din helse! Å ta seg tid til deg, lytte og stille spørsmål er essensielt i vår hverdag.

Eirik Børseth

Fysioterapeut

Eirik er utdannet fysioterapeut fra University College Sjælland i Danmark 2006. Han har etter hvert mange års variert arbeidserfaring. Det kan nevnes;  Fysioterapeut/massør Viking FK, fysioterapeut i Randaberg Fotball og fysioterapeut og medisinsk ansvarlig i Viking Håndball.

Han har vært tilknyttet Raft-klinikken siden 2007. Hovedinteresse er muskel –og skjelettplager, med økt kompetanse innen forebygging og behandling av idrettsskader. Han er godkjent behandler hos Idrettens Helsesenter, som betyr at du kan få dekket behandling gjennom din idrettsforsikring. Han har spesiell interesse for skulder -og kneproblematikk. I behandlingene bruker han også trykkbølgebehandling, nålebehandling samt tilpasser innleggssåler. Eirik har også videreutdanning i kognitiv terapi for angst -og depresj

Nina Søndenå

Kiropraktor

Kiropraktor Nina Søndenå er offentlig godkjent kiropraktor og medlem av Norsk Kiropraktorforening (NKF). Nina har tatt sin mastergrad i kiropraktikk ved Anglo- European College of Chiropractic i Bournemouth, England. Nina graduerte i 2010.

Nina tok sin turnustjeneste på Deltaklinikken i Tananger, men har siden 2012 jobbet ved Raft klinikken på fulltid. Hun har spesiell interesse for pasienter med svimmelhet og nakkeproblematikk, men behandler og pasienter i alle aldersgrupper

Kine Larsen

Fysioterapeut (med driftstilskudd)

Kine Larsen er offentlig godkjent fysioterapeut og medlem i norsk fysioterapiforbund (NFF). Hun har bachelorgrad i fysioterapi fra University of Teesside, Middlesborugh, England fra 2000.

Kine har en lang og bred arbeidserfaring fra både primær- og spesialisthelsetjenesten, og har driftsavtale med Randaberg kommune. Kine har videreutdanning innen rehabilitering, komplett fysikalsk lymfødembehandling/onkologi og nevrologi

Maiken S Larson

Fysioterapeut

Jeg kommer fra Danmark og ble uteksaminert fra VIA University College Holstebro. Jeg er spesielt interessert i problemer med muskel- og skjelettsystemet, og behandler alle aldersgrupper, fra unge til eldre. Jeg tar meg av behandling og opptrening av alle kroppsregioner. Jeg har ekstra kursing innen problemer relatert til korsrygg, skulder og hofte. I tillegg har jeg kurs i smertevitenskap som er rettet mot pasienter med langvarige muskel- og skjelettsmerter.

Målet mitt som terapeut er å inndra pasienten i forløpet, så vi sammen kan finne riktig behandling. Dette er viktig for meg, fordi det er pasienten som selv skaper sitt liv og sin endring i forhold til situasjonen.

Vegard Eltervåg

Fysioterapeut

Vegard Eltervåg er utdannet fysioterapeut fra Manchester. Etter endt utdannelse jobbet han som fysisk trener/fysioterapeut for Egersund IK sitt A-lag i 1år. Han har også jobbet som fysioterapeut for Randaberg fotball sitt herre og damelag.
 
Nå jobber han som barnefysioterapeut på dagtid i Stavanger kommune og på ettermiddag og kvelder her på Raft-klinikken. Altså ett arbeidsjern uten like. 
Vegard brenner ekstra mye for skadeforebygging og «prehab», men tar imot pasienter med alle problemstillinger, fra ung til godt voksen.
 
I tillegg til bachelor i fysioterapi har Vegard også en bachelor i idrett, som han drar nytte av i sin praksis som fysioterapeut.

Erik Frafjord

Kiropraktor

Erik har opparbeidet seg variert klinisk erfaring, men har spesielt interesse for håndtering av nakke- og ryggplager, hodepine og idrettsrelaterte skader i alle kroppsregioner. Han liker diagnostiske utfordringer, er opptatt av godt samarbeid med annet helsepersonell og at pasienten føler seg godt ivaretatt gjennom behandlingsforløpet.

Kiropraktor Erik Frafjord er offentlig godkjent kiropraktor og medlem av Norsk Kiropraktorforening (NKF). Han ble uteksaminert med mastergrad fra Syddansk Universitet i Odense i 2016. Ved siden av å arbeide i klinikk gjennom flere år i Danmark og Norge, har Erik drevet med forskning innenfor muskel- og skjelettproblemer hos personer med diabetes og har bidratt til utgivelser av vitenskapelige artikler i internasjonale tidsskrifter.

Rull til toppen