Møt våre ansatte

Vi er engasjert i din helse! Å ta seg tid til deg, lytte og stille spørsmål er essensielt i vår hverdag.

Solvår Voll

Fysioterapeut

Kontakt: solvaar@raftklinikken.no

Solvår er autorisert fysioterapeut og medlem i Norsk Fysioterapeutforbund (NFF). Hun har bachelor i fysioterapi fra Saxion University of Applied Sciences i Nederland. Hun har også tatt årsstudium i idrett på Universitetet i Stavanger og grunnleggende ernæring på Oslo Nye Høyskole. I tillegg tar hun en mastergrad på deltid i nevrologisk fysioterapi på Universitetet i Tromsø.

Solvår har vært innom både kommunal og privat fysioterapitjeneste, og jobbet både med barn, voksne og eldre. Hun har erfaring innenfor rehabilitering/opptrening og forebygging både individuelt og i grupper. Generelt er interessen for fysioterapifaget stor, men hun brenner ekstra for treningsdelen både i forhold til opptrening og som forebyggende tiltak.

Nina Søndenå

Kiropraktor

Kontakt: ninas@raftklinikken.no

Kiropraktor Nina Søndenå er offentlig godkjent kiropraktor og medlem av Norsk Kiropraktorforening (NKF). Nina har tatt sin mastergrad i kiropraktikk ved Anglo- European College of Chiropractic i Bournemouth, England. Nina graduerte i 2010 og har jobbet ved Raft-klinikken siden 2012. Nina har tatt videreutdannelse i undersøkelse og behandling av svimmelhetssykdommer, ved Høyskolen på Vestlandet.

 

Hun har derfor spesiell interesse for pasienter med svimmelhet, hodepine og nakke-/ryggproblematikker, men behandler gjerne alle muskel- og skjelettproblemer hos pasienter i alle aldersgrupper. Nina engasjerer seg for å forebygge tilbakevendende ryggplager, og som et ledd i dette, tilbyr hun en ukentlig ryggtime hos Raft Trening.

Erik Frafjord

Kiropraktor

Kontakt: erik@raftklinikken.no

Erik har opparbeidet seg variert klinisk erfaring, men har spesielt interesse for håndtering av nakke- og ryggplager, hodepine og idrettsrelaterte skader i alle kroppsregioner. Han liker diagnostiske utfordringer, er opptatt av godt samarbeid med annet helsepersonell og at pasienten føler seg godt ivaretatt gjennom behandlingsforløpet.

Kiropraktor Erik Frafjord er offentlig godkjent kiropraktor og medlem av Norsk Kiropraktorforening (NKF). Han ble uteksaminert med mastergrad fra Syddansk Universitet i Odense i 2016. Ved siden av å arbeide i klinikk gjennom flere år i Danmark og Norge, har Erik drevet med forskning innenfor muskel- og skjelettproblemer hos personer med diabetes og har bidratt til utgivelser av vitenskapelige artikler i internasjonale tidsskrifter. Han har tatt videreutdanning i styrke- og utholdenhetstrening på universitetsnivå, og er Skadefri-ambassadør hvor han holder klubbkvelder i idrettslag med tema om skadeforebygging. Han er i dag ansvarlig for fysikalsk oppfølgning av Randaberg IL sine fotballspillere på seniornivå.

Kine Larsen

Fysioterapeut (med driftstilskudd)

Kine Larsen er offentlig godkjent fysioterapeut og medlem i norsk fysioterapiforbund (NFF). Hun har bachelorgrad i fysioterapi fra University of Teesside, Middlesborugh, England fra 2000.

Kine har en lang og bred arbeidserfaring fra både primær- og spesialisthelsetjenesten, og har driftsavtale med Randaberg kommune. Kine har videreutdanning innen rehabilitering, komplett fysikalsk lymfødembehandling/onkologi og nevrologi

Olene Beatrice Bergly Henriksen

Autorisert fotterapeut

Olene har vært autorisert fotterapeut siden 2017 og har tidligere erfaring fra ulike private klinikker. Hun har vært en del av Raft-klinikken siden januar 2023.

Olene behandler alle fotproblemer og kan gi velvære til trengende føtter. Eksempler på problemstillinger hun behandler: nedgrodde negler, klipp og rens av negler, hard hud, vorter eller torner.

Hun gir gode fotråd for å optimalisere fotfunksjonen. Ved behov samarbeider hun med fysioterapeuter og kiropraktorer i klinikken for håndtering av funksjonsproblemer i foten.

Skroll til toppen