Vi søker fysioterapeut til etablert privatpraksis

Arbeidsgiver: Raft-Klinikken AS 

Stillingstittel: fysioterapeut 

Ansettelsesform: selvstendig næringsdrivende 

Ønsket oppstart: juli/august/september 2022 

Frist: snarest 

 
Om klinikken og stillingen 

Raft-klinikken er en tverrfaglig klinikk som består av engasjerte kiropraktorer og fysioterapeuter, og er samlokalisert med fastleger og treningssenter. Vi har behov for en ny fysioterapeut til å holde i gang klinikkens etablerte, private fysioterapeuttilbud. Det er ønskelig med 100 % stilling. 

Vi kan tilby kjekke og dyktige kolleger som har fokus på tverrfaglig samarbeid og trivsel i den kliniske hverdagen. Hos oss finnes gode muligheter for faglig utvikling og muligheter til å forme din egen praksis. Klinikken har moderne og store lokaler, godt plassert på Randaberg og like ved E39. Du får eget behandlingsrom og tilgang til et stort treningslokale og treningssenter. Vi bruker Physica journalsystem og er tilkoblet Norsk helsenett. Vi tilbyr konkurransedyktige leiebetingelser. I tillegg kan det være muligheter for periodevise vikariater med driftstilskudd i forbindelse med andre terapeuters ferieavvikling. 

Vi er på jakt etter en fysioterapeut som kan supplere teamet vårt med kunnskap, kompetanse og entusiasme, og som ønsker å utvikle seg videre sammen med oss. 

Personlige egenskaper: 

  • Selvstendig og med stå på-vilje 
  • Engasjert 
  • Lagspiller
  • Godt humør og glimt i øyet

Faglige kvalifikasjoner: 

  • Norsk autorisasjon som fysioterapeut
  • Erfaring fra privat praksis er en fordel, men vi hører gjerne fra alle kandidater med den riktige innstillingen og lysten til å jobbe i privat praksis
  • Ønskelig med erfaring fra gruppetrening og treningsveiledning

Kontakt oss 

Erik Frafjord, kiropraktor hos Raft-klinikken, kan kontaktes hvis du har ytterligere spørsmål om stillingen. 
Kontaktinformasjon: 
Mail: erik@raftklinikken.no 
Tlf.: 92 17 18 98 
Søknad og CV mottas gjerne på ovenstående mailadresse. 

Rull til toppen